Tuotekokonaisuuksista mielenkiintoisimpia oli ehdottomastikin Tunto design ja Tord Boontje! Vaatetuksen linkeistä tietenki, jos ekologista vaihtoehtoa halutaan etsiä, Globe Hope on hyvä valinta siihen, kun kerta kierrätysmateriaaleista vaatteita tekee ja liikeideana hyvä ja erottuu varmasti joukosta, mutta keskityn nyt kuitenki Tuntoon ja Tord Boontjeen!

Tunto Design: Nettisivut ensinnäkin olivat siistit ja raikkaat, joten sain heti hyvän kuvan merkistä ja tuotteista jne jne... Huonekalut ovat tosi yksilöllisiä kuten esim. tuoli jonka selkänoja on kuin skeittilauta, ne erottuvat myös markkinoista ysilöllisillä tuotteilla. (tuskin joka jyskissä näkee samanlaisia kun tuoleja menee katselemaan) Itse Tunnon tuotteet miellyttivät silmääni ja kun olen rikas voisin sisustaa taloani mielelläni näillä huonekaluilla. Tuotteet omasta mielestäni ovat suunnattu enemmän nuorille ihmisille ja ne tuovat nuorekkaita, raikkaita ja leikkisiä mielikuvia. Tunto on myös tehnyt erilaisia projekteja eri tiloille ja kuvia pääsi katsomaan, nettisivujen laajuus on myös plussaa ja nettikauppa myös. Tuotekuvissa näkyi kekseliäisyys ja huolettomuus ja ne olivat mielenkiintoisia, esim. pöytien tuotekuvat, joissa ne oli viety metsään vuokkojen päälle. Hyvä Tunto ja ny ska vi Baila! Plus nimi Tunto on mielenkiintoinen ja suloinen kertakaikkiaan.

349457.jpg

349459.jpg

Tord Boontje: Nämä tuotteet ovat myös tosi erilaisia ja yksilöllisiä ja kokoelmista löytyy vaikka mitä. On lamppuja, tekstiilejä, tuoleja yms. yms. Valikoima on todella laaja ja nettisivuja pääsee katsomaan helposti. Tuotekuvat ovat upeita ja muuta rekvisiittaa on paljon, mikä tekee kuvista tosi mielenkiintoisia ja hyvät tuotekuvathan myyvät aina paremmin. Tord Boontjen vahvuuksia ovat siis yksilölliset tuotteet, joissa kaikissa melkein on koristeellista linjaa noudatettu ja samat kukkaiskiekura printit näkyvät monissa tuotteissa ja rekvisiitoissa.  Vahvuuksia ovat myös mielenkiintoiset tuotekuvat ja suuri valikoima sekä selkeät nettisivut. Itseäni monet tuotteista miellyttivät ja koristeellinen linja tuo mieleen naiseutta ja prinsessamaisuutta. Mielestäni tuotteet ovat toisiinsa verrattuna kaikki erilaisia ja asiakaskuntaan sopivat sekä nuoret että vanhemmat.

349465.jpg