Eli siis mallin urastahan tässä puhun ja hyvälle alulle olen päässyt kun toimin vaatetus kolmosten muotinäytöksen mallina tuossa tammikuussa. Malliksi siis pyydettiin jo aikaa sitten ja tottakai suostuin. Uusia kokemuksia tietenkin niin mitä sitä kieltäytymään! Vaatteeni oli housut ja paita, jotka olivat yöasuiksi tarkoitettuja ja niissä oli kankaina mm. itse painettua pupu printtiä, niinkuin näytöksen teema antoi ymmärtää... Print Print-vaatemuotinäytös oli nimi tietenkin.

Ja lopulta se, että suostuin, olikin erittäin hyvä asia, koska Merinellistä sain ilmaisen leikkuun ja värjäyksen ja kahtena näytöspäivänä siellä pistettiin hiukset kuosiin ja the body shopissa meikit. Se oli kivaa kyllä ehdottomasti. Näytökset Plazassa ja Turun Isossa Omenassa menivät suht hyvin, tietenkin satunnaisia koreografien unohduksia sattui ja muutama lapsi estraadilla sooloilemassa oli jokseenkin odotettavissa. Viimeisen näytöspäivän jälkeen oli todella väsynyt olo näytöksissä ravaamisesta, aikaisista herätyksistä ja muusta ressistä, mutta kaikki olivat tyytyväisiä ja onnellisia, että näytös oli taasen tältä vuodelta ja kolmosten osalta ohi koko rumba.

Sitten vielä semmonen kiva juttu kun paimiolaisen Nooran mallina olin minä,ja Tanita myös, niin päästiin ihan Paimion paikallislehteenkin! :)